Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Carter

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 15238391768

WhatsApp : +8615238391768

Free call

Οργανική γραμμή παραγωγής λιπάσματος

February 8, 2022

τελευταία εταιρεία περί Οργανική γραμμή παραγωγής λιπάσματος

Οργανική γραμμή παραγωγής λιπάσματος στη Νιγηρία

 

Ο κύριος εξοπλισμός αυτής της νιγηριανής οργανικής γραμμής παραγωγής κοκκιοποίησης δίσκων λιπάσματος περιλαμβάνει: granulator δίσκων, νωπός θραυστήρας, οριζόντιος αναμίκτης, στεγνωτήρας λιπάσματος, πιό δροσερός, τηλεσκοπικός μεταφορέας ζωνών τυμπάνων, περιστροφικό screener, μηχανή συσκευασίας κόκκων. Η οργανική γραμμή παραγωγής κοκκιοποίησης δίσκων λιπάσματος της Νιγηρίας είναι μια διαδικασία παραγωγής του οργανικού λιπάσματος.

 

Granulator λιπάσματος αυτής της granulator δίσκων λιπάσματος της Νιγηρίας οργανικής γραμμής παραγωγής είναι granulator δίσκων. Granulator δίσκων και granulator τυμπάνων μπορούν να κοκκοποιήσουν και το οργανικό λίπασμα και το σύνθετο λίπασμα.

Η νιγηριανή οργανική γραμμή παραγωγής κοκκιοποίησης δίσκων λιπάσματος μπορεί να παραγάγει τα ανόργανα σύνθετα λιπάσματα, τα οργανικά λιπάσματα, τα οργανικά (ανόργανα) σύνθετα λιπάσματα και τα βιο-οργανικά λιπάσματα με 20-48% θρεπτικές ουσίες NPK. Η νιγηριανή οργανική γραμμή παραγωγής κοκκιοποίησης δίσκων λιπάσματος έχει τα πλεονεκτήματα της σύντομης διαδικασίας παραγωγής, της απλής δομής, της χαμηλής επένδυσης και της κατάλληλης λειτουργίας, και είναι καταλληλότερη για τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις. Οι πρώτες ύλες granulator δίσκων είναι ευρέως προσαρμόσιμες: πηγές αζώτου όπως η ουρία, το χλωρίδιο αμμωνίου, και το θειικό άλας αμμωνίου. Οι πηγές φωσφόρου είναι: το ασβέστιο, το βαρύ ασβέστιο, οι πηγές καλίου κ.λπ. περιλαμβάνουν το χλωρίδιο καλίου και το θειικό άλας καλίου.

 

Έχουμε επίσης τον πολύ επαγγελματικό bio-fertilizer εξοπλισμό παραγωγής, καλωσορίζουμε για να συμβουλευθούμε.

 

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@tcfertilizermachine.com
+8615238391768
0086 15238391768