Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Carter

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 15238391768

WhatsApp : +8615238391768

Free call

Ποια είναι τα οφέλη το οργανικό λίπασμα;

October 21, 2021

τελευταία εταιρεία περί Ποια είναι τα οφέλη το οργανικό λίπασμα;

Ποια είναι τα οφέλη το οργανικό λίπασμα;

 

Ο καθορισμός του οργανικού λιπάσματος;

Το οργανικό λίπασμα αναφέρεται στη χρήση των μίσχων συγκομιδών και του λιπάσματος ζωικού κεφαλαίου ως κύριες πρώτες ύλες, μετά από τον εμβολιασμό του μικροβιακού σύνθετου εμβολιασμού, τη χρήση της βιοχημικής τεχνολογίας και τη μικροβιακή τεχνολογία για να σκοτώσει εντελώς τα παθογόνα βακτηρίδια και τα αυγά παρασίτων, να αποβάλουν τα malodors, και τους μικροοργανισμούς χρήσης για να αποσυνθέσει την οργανική ουσία για να μετασχηματίσει τις μακρομοριακές ουσίες που είναι ένα μικρό μόριο, και επιτυγχάνει έπειτα το σκοπό της εξουδετέρωσης της κακοσμίας, της αποσύνθεσης, της αφυδάτωσης, και της ξήρανσης, και γίνεται σε ένα οργανικό λίπασμα με τις άριστες σωματικές ιδιότητες, τη δοκιμή σύγκρισης άνθρακας-αζώτου, και την άριστη αποδοτικότητα λιπάσματος. Το βιο-οργανικό λίπασμα είναι ένα είδος bio-fertilizer. Η διαφορά μεταξύ του και των μικροβιακών εμβολίων είναι κυρίως στις πτυχές των βακτηριδίων, της βιομηχανίας παραγωγής και της τεχνολογίας εφαρμογής.
 
 
Τα πλεονεκτήματα του οργανικού λιπάσματος;
1. Ενισχύστε τη δυνατότητα του εδάφους να επικριθεί το κρύο και η ξηρασία
Το χώμα θα γίνει όλο και περισσότερο εύφορο με συνεχή εφαρμογή του εύφορου χώματος, το έδαφος θα είναι ανθεκτικότερο στο κρύο και την ξηρασία, και τα οπωρωφόρα δέντρα θα είναι ανεξάρτητα από την ηλικία.
2. Βελτιώστε το χώμα και μειώστε την αλατισμένη ζημία
Ρυθμίστε την οξύτητα και την αλκαλικότητα, χώμα pH, εδαφολογική διαπερατότητα ισορροπίας αύξησης, και προωθήστε το σχηματισμό της συνολικής δομής.
3. Σημαντικά βελτιώστε την ποιότητα των αγροτικών προϊόντων
Σημαντικά βελτιώστε την ποιότητα των αγροτικών προϊόντων, γλυκάνετε και χρωματίστε τα πεπόνια, αποκαταστήστε το αρχικό γούστο των λαχανικών, αυξήστε την περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη του τσαγιού, και μειώστε τα υπολείμματα φυτοφαρμάκων και λιπάσματος.
Περιέχει τα βακτηρίδια της EM, τα οποία μπορούν να καθορίσουν το άζωτο, να διαλύσουν το φώσφορο, να απελευθερώσουν το κάλιο, να αυξήσουν την περιεκτικότητα σε χλωροφύλλη φυτών, και αυξάνουν τις παραγωγές συγκομιδών σημαντικά.
4. Αυξήστε το περιεχόμενο των μικροοργανισμών στο χώμα
Μειώστε την αναπαραγωγή και η αύξηση των παθογόνων στο χώμα, βελτιώνει την αντίσταση συγκομιδών και την αντίσταση στην επαναλαμβανόμενη καλλιέργεια.
5. Προωθήστε την αύξηση σπόρου και βελτιώστε τη φωτοσύνθεση συγκομιδών
Προωθήστε την πρόωρη βλάστηση, νωρίς να ριζοβολήσει, και ισχυρό σύστημα ρίζας των σπόρων και των υπόγειων μίσχων. Βελτιώστε τη φωτοσύνθεση συγκομιδών, ρυθμίστε τη λογική διανομή των θρεπτικών ουσιών, προωθήστε τη γρήγορη επέκταση φρούτων και τον πρόωρο χρωματισμό, και τα φρούτα θα πάνε στην αγορά 7-10 ημέρες νωρίτερα.
 
Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@tcfertilizermachine.com
+8615238391768
0086 15238391768