Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Carter

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 15238391768

WhatsApp : +8615238391768

Free call

Πώς να ζυμώνομσει το οργανικό λίπασμα κοπριάς αγελάδων;

November 19, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να ζυμώνομσει το οργανικό λίπασμα κοπριάς αγελάδων;

Μαθαίνετε πώς η κοπριά αγελάδων ζυμώνομαει; Πολλοί άνθρωποι δεν ξέρουν πολύ καλά. Εδώ θα μοιραστώ με σας λεπτομερώς και θα σημειώσω κοινή πρόοδο. Η χρησιμοποίηση solid-liquid κοπριάς αγελάδων του διαχωριστή για να ζυμώνομσει την κοπριά αγελάδων για να παραγάγει το οργανικό λίπασμα έχει τα πλεονεκτήματα του χαμηλότερου κόστους, της σταθερής ποιότητας και του μεγάλου διαστήματος πωλήσεων αγοράς. Εντούτοις, η παραδοσιακή μέθοδος μουσκέματος σωρών όχι μόνο έχει μια αργή ταχύτητα ζύμωσης, αλλά και δεν μπορεί να αποσυνθέσει εντελώς την κοπριά αγελάδων. Μετά από να εφαρμοστεί στο καλλιεργήσιμο έδαφος, είναι εύκολο να υπάρξει η «δευτεροβάθμια ζύμωση», με συνέπεια το φαινόμενο του καψίματος των ριζών και των σποροφύτων. Πώς να ζυμώνομσει την αγελάδα η κοπριά είναι πολύ σημαντική.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να ζυμώνομσει το οργανικό λίπασμα κοπριάς αγελάδων;  0

Η κοπριά αγελάδων μπορεί να διαιρεθεί σε ξηρά κοπριά αγελάδων και φρέσκια κοπριά αγελάδων. Μιλήστε για τις μεθόδους ζύμωσής τους:

1. Ξηρά κοπριά αγελάδων: λόγω της έλλειψης νερού στην ξηρά κοπριά αγελάδων, δεν μπορεί να ζυμωνομθεί. Μετά από να προσθέσει αρκετό νερό, πρέπει να συσσωρευθεί σε έναν σωρό, και να ζυμωνομθεί έπειτα, που καλύπτεται με το σφραγισμένο πλαστικό ύφασμα, έτσι ώστε η ζύμωση θα είναι γρηγορότερη.

2. Φρέσκια κοπριά αγελάδων: Εάν η φρέσκια κοπριά αγελάδων πλένεται με το νερό, πρέπει επίσης να εξωθηθεί και να αφυδατωθεί από solid-liquid κοπριάς αγελάδων το διαχωριστή κατά τη διάρκεια της ζύμωσης. Πάρα πολύ νερό είναι εύκολο να οδηγηθεί στη συμπίεση αέρα και οι μικροοργανισμοί δεν μπορούν να παραγάγουν τη ζύμωση.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να ζυμώνομσει το οργανικό λίπασμα κοπριάς αγελάδων;  1

Συγκεκριμένη μέθοδος λειτουργίας:

1. Προετοιμασία και προσθήκη βακτηριδίων: προετοιμάστε την κοπριά αγελάδων που ζυμώνομαεται.

2. Κοπριά αγελάδων που συσσωρεύει: η έτοιμη κοπριά αγελάδων θα συσσωρευθεί διαδίδοντας τα βακτηρίδια. Το ύψος και ο όγκος συσσώρευσης δεν θα είναι πάρα πολύ χαμηλοί ή πάρα πολύ μικροί. Απαιτήσεις: το ύψος συσσώρευσης είναι 1.52m, το πλάτος είναι 2m, και το μήκος είναι απεριόριστο

3. Ρυθμίστε την υγρασία. Η περιεκτικότητα σε υγρασία της ζυμωνομμένης κοπριάς αγελάδων πρέπει να ελεγχθεί σε 40 ~ 65%. Κρίση υγρασίας: κρατήστε μια χούφτα της κοπριάς αγελάδων στενά, δείτε το υδατόσημο αλλά μην στάξτε, και είναι αρμόζον να διασκορπιστεί στο έδαφος. Το λιγότερη νερό, η αργή ζύμωση, το περισσότεροι νερό και φτωχός εξαερισμός θα οδηγήσουν επίσης στη μυρωδιά που προκαλείται από την εργασία των «βακτηριδίων επιδεινώσεων». Επομένως, πρέπει να πιάσουμε την περιεκτικότητα σε νερό.

4. Θερμοκρασία ξεκινήματος. Η θερμοκρασία ξεκινήματος πρέπει να είναι επάνω από 15 ℃ (μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε τέσσερις εποχές και δεν επηρεάζεται μέχρι τις εποχές. Είναι καλύτερο να ζυμώνομσει στο εσωτερικό ή στο θερμοκήπιο το χειμώνα), και η θερμοκρασία ζύμωσης πρέπει να ελεγχθεί κάτω από 70-75 ℃.

5. Το μίγμα καλά και αερίζει. Η ζύμωση κοπριάς αγελάδων απαιτεί την αεροβική ζύμωση. Επομένως, κατά τη λειτουργία, τα μέτρα παροχής οξυγόνου πρέπει να αυξηθούν στο μίγμα καλά, να γυρίσουν συχνά και να αερίσουν. Διαφορετικά, θα οδηγήσει στην αναερόβια ζύμωση και θα παραγάγει τη μυρωδιά, έχοντας επιπτώσεις στην επίδραση του λιπάσματος.

6. Η ζύμωση είναι πλήρης. Γενικά, μετά από 48 ώρες της συσσώρευσης κοπριάς αγελάδων, η θερμοκρασία ανέρχεται σε 50 ~ 60 ℃ και μπορεί να φθάσει σε περισσότερο από 65 ℃ την τρίτη ημέρα. Πρέπει να ανατραπεί μιά φορά κάτω από αυτό υψηλής θερμοκρασίας. Γενικά, θα υπάρξουν δύο υψηλές θερμοκρασίες επάνω από 65 ℃ στη διαδικασία ζύμωσης. Η ζύμωση μπορεί να ολοκληρωθεί με να ανατρέψει δύο φορές, και η ζύμωση μπορεί να ολοκληρωθεί μέσα σε μια κανονική εβδομάδα. Το υλικό είναι σκοτεινό καφετί και η θερμοκρασία αρχίζει να μειώνεται στην κανονική θερμοκρασία, δείχνοντας ότι η ζύμωση ολοκληρώνεται.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Πώς να ζυμώνομσει το οργανικό λίπασμα κοπριάς αγελάδων;  2

Πειράζει χρειαμένος την προσοχή:

1. Η κοπριά αγελάδων πρέπει να ζυμωνομθεί και να αποσυντεθεί προτού να μπορέσει να χρησιμοποιηθεί στις συγκομιδές. Διαφορετικά, κάποιος παθογόνος μικροοργανισμός στην κοπριά αγελάδων θα καψει τις ρίζες των συγκομιδών. Και η ξήρανση και το στέγνωμα είναι ΕΝΤΑΞΕΙ, αλλά μετά από να στεγνώσει, η διατροφή της κοπριάς αγελάδων θα χάσει το μέρος. Η κοπριά αγελάδων μπορεί να είναι ξηρά από το στεγνωτήρα για να επιτύχει το σκοπό της ξήρανσης και της εξουδετέρωσης της κακοσμίας. Μπορεί επίσης να μειώσει την ένταση εργασίας και ούτω καθεξής.

2. Η περιεκτικότητα σε υγρασία μετά από να ξεράνει θα είναι ελεγχόμενο σε περίπου 25% το χειμώνα και για 15% το καλοκαίρι, ώστε να αποτραπούν οι επόμενες διαδικασίες από την ολοκλήρωση. Μερικοί στεγνωτήρες δεν μπορούν να ελέγξουν την περιεκτικότητα σε υγρασία της ξηράς κοπριάς αγελάδων, με συνέπεια τη συνεχή ζύμωση του κοκκώδους οργανικού λιπάσματος κοπριάς αγελάδων μετά από την τοποθέτηση.

3. Το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, αφαιρέστε την ταινία για τον εξαερισμό μιά φορά (1 ~ 2 ώρες) το πρωί και το βράδυ. Όταν ο καιρός έχει ήλιο, αφαιρέστε την ταινία το βράδυ της προηγούμενης μέρας και την καλύψτε το πρωί της επόμενης μέρας. Μετά από 4 ~ 6 ημέρες του μουσκέματος σωρών, η θερμοκρασία σωρών μπορεί να ανέλθει σε 60 ~ 70 ℃. Μετά από 10 ημέρες του μουσκέματος σωρών, μπορεί να αναποδογυριστεί μιά φορά. Μετά από 20 ημέρες του μουσκέματος σωρών, μπορεί να μαγειρευτεί λεπτομερώς, να βελτιώσει την περιεκτικότητα σε λίπασμα και να αποβάλει τα παράσιτα.

4. Για την επιλογή των βακτηριδίων ζύμωσης, αυτό με την υψηλή βακτηριακή δραστηριότητα πρέπει να επιλεχτεί, κατά προτίμηση αυτή με τα αρχικά βακτηρίδια. Κατά αυτόν τον τρόπο, η ζύμωση είναι σταθερή και μη εύκολο να αποτευχθεί. Έχουμε υψηλό - βακτηρίδια ποιοτικής ζύμωσης παρεχόμενος.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@tcfertilizermachine.com
+8615238391768
0086 15238391768