Μας ελάτε σε επαφή με

Υπεύθυνος : Carter

Τηλεφωνικό νούμερο : 0086 15238391768

WhatsApp : +8615238391768

Free call

Προφυλάξεις κατά το χρησιμοποίηση pelletizer τροφών

November 19, 2021

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προφυλάξεις κατά το χρησιμοποίηση pelletizer τροφών

Pelletizer τροφών τείνει να χρησιμοποιηθεί ευρέως. Εντούτοις, λόγω των ατελειών σχεδίου, της ανάρμοστων συντήρησης και της χρήσης του εξοπλισμού επεξεργασίας τροφών, οι πρώτες ύλες τροφών περιέχουν τις σκληρές ακαθαρσίες, ειδικά μέταλλα, μεταλλεύματα και άλλες ακαθαρσίες, τα οποία φέρνουν τις διαρροές μυστικών στη χρήση του εξοπλισμού επεξεργασίας τροφών. Το ατύχημα ασφάλειας που εμφανίζεται σε χρησιμοποίηση της διαδικασίας σύμφωνα με να καταλάβει, συζήτηση για το μέτρο προφύλαξης του πιό commonnest κρυμμένου ασφάλεια προβλήματος έπειτα.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προφυλάξεις κατά το χρησιμοποίηση pelletizer τροφών  0

Ο σφόνδυλος στερείται μια κάλυψη ασφάλειας

Η έλλειψη σφονδύλων κάλυψης ασφάλειας, στην εργασία των απρόσεκτων ή διαχειριζόμενων ατυχημάτων έκτακτης ανάγκης, εύκολη στον ιματισμό προσωπικού μεγάλη περιστροφή της ζώνης, θα κάνει επίσης το ξένο σώμα αφορώ τη ζώνη με την ταλάντευση μεγάλων ζωνών στο προσωπικό επίτόπου, προκαλώντας τον περιττό τραυματισμό.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προφυλάξεις κατά το χρησιμοποίηση pelletizer τροφών  1

Το φέρον μήκος λιμένων σίτισης είναι αδικαιολόγητο

Λόγω του αδικαιολόγητου μήκους, της αυτόματης μετάδοσης μηχανών σίτισης των πρώτων υλών που περιέχουν το μέταλλο, ειδικά ακαθαρσίες σιδήρου, όπως οι βίδες, τα στολίσματα, σίδηρος και άλλη τροφή γρήγορα στο θραυστήρα, φως είναι σπασμένο οθόνη, σφυρί, ή άμεσα διακοπή του σώματος, που προκαλεί μια άμεση απειλή στην ασφάλεια του προσωπικού.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προφυλάξεις κατά το χρησιμοποίηση pelletizer τροφών  2

Μικρή υλική είσοδος χωρίς κάλυψη σκόνης

Το μικρό υλικό στόμα τίθεται σε μερικές από τις λεπτότερες πρώτες ύλες, όπως οι ορυκτές πρόσθετες ουσίες, πρόσθετες ουσίες βιταμινών, πριν από αυτές τις πρώτες ύλες στο μπλέντερ, είναι εύκολο να εμφανιστεί ότι η σκόνη απορροφάται από το ανθρώπινο σώμα, η μακροπρόθεσμη μεγάλη εισπνοή θα προκαλέσει τη θωρακική συμπίεση, ίλιγγος, ναυτία και άλλα συμπτώματα, σοβαρά έχουν επιπτώσεις στην υγεία του σώματος.

τα τελευταία νέα της εταιρείας για Προφυλάξεις κατά το χρησιμοποίηση pelletizer τροφών  3

Προληπτικά μέτρα

Λαμβάνοντας υπόψη την ανωτέρω κατάσταση, Pelletizer τροφών μπορεί να επιτύχει τα καλά αποτελέσματα με τη χρησιμοποίηση των ακόλουθων μεθόδων εκτός από τους διάφορους ελέγχους ασφαλείας και της προσωπικής προστασίας πρίν αρχίζει τη μηχανή. Προσθέστε την καλή ποιότητα η προστατευτική κάλυψη μπορεί αποτελεσματικά να αποφύγει τον τυχαίο τραυματισμό, να μακρύνει το μήκος πιάτων φόρτωσης του λιμένα σίτισης σε 80 εκατ. ~100 εκατ., και να προσθέσει μια σειρά της πέτρας αναρρόφησης κάτω από το πιάτο φόρτωσης από το λιμένα σίτισης περίπου που 40 εκατ., μπορούν αποτελεσματικά να αποτρέψουν τη ζημία και τον κίνδυνο που προκαλούνται από τις ακαθαρσίες σιδήρου στο θραυστήρα. Στο μικρό υλικό κολπίσκο υψηλά περίπου 30 εκατ. θέση ~40 εκατ. με το μισό από το κλειστό πιάτο κάλυψης, έτσι ώστε μπορεί να είναι κατάλληλο να προστεθεί ένας μεγάλος αριθμός πρώτων υλών, όπως το ιχθυάλευρο, η σκόνη πετρών, κ.λπ., αλλά και για να αποτρέψει τη διάχυση της σκόνης.

Ελάτε σε επαφή μαζί μας

Εισάγετε το μήνυμά σας

sales@tcfertilizermachine.com
+8615238391768
0086 15238391768