Σπίτι
Προϊόντα
Περίπου εμείς
Γύρος εργοστασίων
Ποιοτικός έλεγχος
Μας ελάτε σε επαφή με
Ζητήστε ένα απόσπασμα
Ειδήσεις
ZHENGZHOU TIANCI HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD.
Αρχική Σελίδα ΠροϊόνταΟργανική γραμμή παραγωγής λιπάσματος

2 οργανικού λιπάσματος γραμμών παραγωγής χουμικού οξέος βιο τόνοι λιπάσματος κοτόπουλου

Κίνα ZHENGZHOU TIANCI HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Κίνα ZHENGZHOU TIANCI HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD. Πιστοποιήσεις
Η γραμμή παραγωγής NPK έχει τελειώσει εγκατεστημένος, πολύ ευτυχής με την εργασία σας! έχω ελέγξει επίσης το οργανικό σχέδιο γραμμών, φαίνομαι μεγάλος! Αυτό είναι αυτό που θέλουμε!

—— Robinson

Σας ευχαριστώ για τη μεγάλη εργασία σας! Τα οργανικά προϊόντα φαίνονται πολύ καλά! Πιό πρώην θα συζητήσω με σας για τη γραμμή NPK!

—— Ahmed

Είμαι Online Chat Now

2 οργανικού λιπάσματος γραμμών παραγωγής χουμικού οξέος βιο τόνοι λιπάσματος κοτόπουλου

2 Tons Organic Fertilizer Production Line Humic Acid Bio Chicken Manure
2 Tons Organic Fertilizer Production Line Humic Acid Bio Chicken Manure 2 Tons Organic Fertilizer Production Line Humic Acid Bio Chicken Manure 2 Tons Organic Fertilizer Production Line Humic Acid Bio Chicken Manure

Μεγάλες Εικόνας :  2 οργανικού λιπάσματος γραμμών παραγωγής χουμικού οξέος βιο τόνοι λιπάσματος κοτόπουλου

Λεπτομέρειες:
Τόπος καταγωγής: Κίνα
Μάρκα: Tianci
Πιστοποίηση: CE, ISO9001
Αριθμό μοντέλου: Οργανική γραμμή παραγωγής σβόλων λιπάσματος
Πληρωμής & Αποστολής Όροι:
Ποσότητα παραγγελίας min: 1
Συσκευασία λεπτομέρειες: Ξύλινη συσκευασία, 20GP, 40GP, 40HQ
Χρόνος παράδοσης: Μέσα σε 15 ημέρες
Όροι πληρωμής: L/C, T/T, Western Union
Δυνατότητα προσφοράς: 30 κομμάτι το μήνα
Λεπτομερής Περιγραφή Προϊόντος
Μορφές κόκκων: σκόνη Εφαρμογή: Οργανική παραγωγή λιπάσματος
Τάση: 380V ή 220V ή απαίτηση Υγρασία του υλικού: Κάτω από 10%
Όνομα: οργανική γραμμή παραγωγής λιπάσματος Πρώτη ύλη: Λίπασμα κοτόπουλου, λίπασμα αγελάδων, λίπασμα χοίρων, κ.λπ.
Παραγωγικότητα: 1-20 χιλιάες τόνοι το χρόνο Τύπος: εγκαταστάσεις λιπάσματος, παραγωγή λιπάσματος
Υψηλό φως:

2Tons οργανική γραμμή παραγωγής λιπάσματος

,

Οργανική γραμμή παραγωγής λιπάσματος λιπάσματος

,

Βιο γραμμή παραγωγής χουμικού οξέος λιπάσματος

Οργανική γραμμή παραγωγής λιπάσματος με μια ετήσια παραγωγή 20.000 τόνων

Το πλήρες σύνολο οργανικού εξοπλισμού λιπάσματος διαιρείται σε οργανικό εξοπλισμό λιπάσματος σκονών και κοκκώδη οργανικό εξοπλισμό λιπάσματος σύμφωνα με τη διαδικασία παραγωγής:

Ο προγραμματισμός εργοστασίων περιλαμβάνει κυρίως: εργαστήριο ζύμωσης, εργαστήριο παραγωγής, εργαστήριο ολοκληρωμένων προϊόντων, και γραφείο.

Ο κονιοποιημένος οργανικός εξοπλισμός λιπάσματος περιλαμβάνει: μηχανή στροφής, forklift σιλό, pulverizer, μηχανή διαλογής, αυτόματη μηχανή συσκευασίας, μεταφορέας ζωνών.

Ο κοκκώδης οργανικός εξοπλισμός λιπάσματος περιλαμβάνει: μηχανή στροφής, forklift σιλό, pulverizer, αναμίκτης, granulator, στεγνωτήρας, δοχείο ψύξης, μηχανή διαλογής, αυτόματη μηχανή συσκευασίας, μεταφορέας ζωνών.

2 οργανικού λιπάσματος γραμμών παραγωγής χουμικού οξέος βιο τόνοι λιπάσματος κοτόπουλου 0

Η διαδικασία παραγωγής εξοπλισμού που χρησιμοποιείται στην οργανική γραμμή παραγωγής λιπάσματος με μια ετήσια παραγωγή 20.000 τόνων:

Επιλογή πρώτης ύλης (λίπασμα χοίρων, κ.λπ.) — > ξεραίνοντας και sterilization-> fermentation-> crushing-> stirring-> granulation-> drying-> cooling-> coating-> screening-> μετρώντας και sealing-> αποθήκευση ολοκληρωμένων προϊόντων.

Το πλήρες σύνολο εξοπλισμού αποτελείται κυρίως από το σύστημα ζύμωσης, το ξεραίνοντας σύστημα συστημάτων, εξουδετέρωσης της κακοσμίας και αφαίρεσης σκόνης, συντετριμμένο σύστημα, σύστημα επεξεργασίας κατά δεσμίδες, που αναμιγνύει το σύστημα, το σύστημα κοκκιοποίησης και το σύστημα συσκευασίας ολοκληρωμένων προϊόντων

(Αβλαβής επεξεργασία του λιπάσματος ζωικού κεφαλαίου και πουλερικών) το σύστημα ζύμωσης περιλαμβάνει: μεταφορέας τροφών, βιολογικό deodorizer, αναμίκτης, ιδιόκτητη στροφή και γυαλίζοντας μηχανή, σύστημα παροχής οξυγόνου και αυτόματο σύστημα ελέγχου.

Ο πρώτος είναι η ζύμωση πρώτης ύλης και ο αποσυνθέτοντας εξοπλισμός. Αυτή η σύνδεση είναι κρίσιμη. Πώς είναι η ποιότητα του οργανικού λιπάσματος, η βάση της ζύμωσης. Ο εξοπλισμός που απαιτείται σε αυτήν την σύνδεση είναι μια μηχανή στροφής σωρών, αποκαλούμενη επίσης μια μηχανή στροφής και ρίψης. Υπάρχουν πολλοί τύποι κτυπημάτων των μηχανών, του τύπου επίγειων λουρίδων και του τύπου γουρνών. Ποιος ένας είναι καταλληλότερος εξαρτάται από την κατάσταση κάθε πελάτη και δεν μπορεί να γενικευτεί.

Ο δεύτερος είναι ο βαθύς εξοπλισμός επεξεργασίας.

Ο βαθύς εξοπλισμός επεξεργασίας διαιρείται περαιτέρω σε βαθιά επεξεργασία των προϊόντων σκονών και βαθιά επεξεργασία των κοκκωδών προϊόντων. Για να το βάλει απλά, είναι το ζυμωνομμένο οργανικό λίπασμα. Αυτή τη στιγμή, μιλώντας επαγγελματικά, είναι μόνο ένα ημιτελές οργανικό λίπασμα. Το ημιτελές οργανικό λίπασμα συντρίβεται, κοσκινίζεται και συσκευάζεται, το οποίο είναι η γραμμή παραγωγής σκονών.

2 οργανικού λιπάσματος γραμμών παραγωγής χουμικού οξέος βιο τόνοι λιπάσματος κοτόπουλου 1

Ποιος εξοπλισμός πρέπει να αγοραστεί για μια ετήσια παραγωγή 20.000 τόνων του οργανικού λιπάσματος

Η κονιορτοποίηση και η διαλογή, κοκκιοποίηση, που ξεραίνουν και που δροσίζουν, μόριο που ταξινομούν και έπειτα που συσκευάζουν, είναι μια γραμμή παραγωγής μορίων.

Άλλο ειδικό οργανικό λίπασμα, το οργανικός-ανόργανο σύνθετο λίπασμα και άλλες γραμμές παραγωγής μπορούν επίσης να παραχθούν και να υποβληθούν σε επεξεργασία με την προσθήκη του αντίστοιχου εξοπλισμού βάσει της οργανικής γραμμής παραγωγής λιπάσματος.

2 οργανικού λιπάσματος γραμμών παραγωγής χουμικού οξέος βιο τόνοι λιπάσματος κοτόπουλου 2

20.000 τόνοι της οργανικής τιμής γραμμών παραγωγής εξοπλισμού λιπάσματος;

Η οργανική γραμμή παραγωγής λιπάσματος έχει διάφορες διαμορφώσεις, συμπεριλαμβανομένης της παραγωγής της σκόνης, την παραγωγή των κόκκων, τη μεγάλης κλίμακας γραμμή παραγωγής, και τη μικρής κλίμακας γραμμή παραγωγής. Η γραμμή παραγωγής είναι μόνο 70.000 έως 80.000 yuan, και το πλήρες σύνολο εξοπλισμού με την υψηλή διαμόρφωση αναμένεται για να κοστίσει 200.000 έως 300.000 yuan. Επομένως, τον οι πελάτες μπορούν να επιλέξουν την κατάλληλη διαμόρφωση εξοπλισμού σύμφωνα με την πραγματική κατάσταση κατά αγορά μιας μικρής οργανικής γραμμής παραγωγής λιπάσματος.

 

Στοιχεία επικοινωνίας
ZHENGZHOU TIANCI HEAVY INDUSTRY MACHINERY CO., LTD.

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: admin

Τηλ.:: +8618538528502

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)

Άλλα προϊόντα